Groene hogescholen

Good vibes in de gezonde leefomgeving

Maart 2024

De gespecialiseerde 'groene' sector op de kaart zetten en opleidingen met thema's als klimaat, voedsel en landbouw, en hierbij het smalle, vaak onvolledig beeld dat jongeren soms van deze opleidingen hebben, veranderen. Dat was de uitdaging van HAS green academy, Hogeschool Van Hall Larenstein, Aeres Hogeschool, en Hogeschool Inholland.

Research
Motion design
Video
Art direction
Identity design
Merkconcept
Development

Inspireren doe je niet door te vertellen over onbereikbare idealen, maar met aansprekende voorbeelden van jonge mensen.

Om een nieuwe generatie te inspireren, vertellen we een nieuw, positief verhaal dat dichtbij de leefwereld van jongeren staat. Met een inspirerende film tijdens LOB voorlichtingen, een interactieve landingspagina en directe communicatie naar decanen laten we zien hoe jongeren met een gerichte studie echt verschil kunnen maken op hun leefomgeving.

“Laat jongeren zien dat je met een groene studie echt verschil kan maken op hun leefomgeving.”

Met een inspirerende film en een interactieve gastles van getrainde voorlichters maken we de eerste stappen naar groen onderwijs toegankelijk en begrijpelijk voor de doelgroep. Op de  landingspagina www.maakerjestudievan.nl staan alle open dagen van de hogescholen verzameld, waardoor de leerlingen worden aangemoedigd om een kijkje te nemen bij een van de hogescholen en zich te oriënteren op een groene studie.

Next case

Alles oke supportlijn

Bekijk case
in beeld komen bij jongeren
in beeld komen bij jongeren

Interested in starting a project?

Contact us