Wij brengen jouw merk in beeld bij jongeren

Onze blije klanten

Jongeren leven in een complexe wereld

Jongeren groeien op in een complexe wereld waarin de grens tussen on- en offline steeds vager wordt en de strijd om aandacht steeds groter. En dat in een tijd gedomineerd door crises, Tik Tok trends en slimme AI-technologie die je stiekem je huiswerk kunt laten maken. Deze jongeren zijn kritisch, goed geïnformeerd en kijken nergens meer van op. Probeer daar als merk maar eens grip op te krijgen.

Young & Handsome is ontstaan uit de gebundelde kracht van Youngworks en Henry Handsome

Waar Youngworks ruim 20 jaar een autoriteit is op het gebied van jongerenkennis, weet Henry Handsome de visuele plank keer op keer raak te slaan met knappe designs.

Bij elkaar opgeteld zijn we een designbureau dat werkt vanuit de belevingswereld van jongeren. Met heldere boodschappen en prikkelende visuals knallen we van het beeldscherm af en weten we zelfs de grilligste puber nog verliefd te laten worden op jouw merk.

Promising young geeks

Fanny Morriën

Creative Director

Fanny gelooft in de kracht van beeld. Design is fashion voor je mind. Het gaat in eerste instantie altijd om gevoel. Op basis van die eerste WOW wordt besloten of de boodschap überhaupt de moeite waard is. Stijl en sfeer moeten aantrekkelijk zijn, pas dan willen jongeren zich ermee identificeren.

LinkedIn

Bart de Ridder

Strategy Director

Bart gelooft dat je als merk alleen bestaansrecht hebt als je iets waardevols toevoegt aan hun wereld. Doe je dat niet dan groeien ze op zonder jou. Hoe je dat doet vraag om echte inzichten, simpele ideëen en lef om als merk te veranderen.

LinkedIn

A team of  talented people

Met aan de ene kant creatieve designers, UX-specialisten, motion illustratoren en developers, en aan de andere kant een bak aan expertise op gebied van doelgroeponderzoek en co-creatie met jongeren, heeft Young & Handsome alles in huis voor een lekkere campagne, strakke merkpropositie of strategische communicatieplan.

Wij zijn er voor iedereen die bij jongeren in beeld wil komen.

Of het nu gaat om creëren van awareness, werving van studenten of medewerkers, keiharde verkoop of een verjongingskuur van je merk.

Arbeidsmarkt
Werving
Bewustwording
Arbeidsmarkt
Werving
Bewustwording

Jouw merk in beeld bij jongeren met

Brand design
Motion design
Campagne
Wervingscampagne
Merkstrategie
Teksten voor jongeren
Webstrategie
Fotografie
Social strategie
Video
Social content
Webdesign