mboRijnland

Helpt je kiezen

Een studie kiezen is een belangrijk moment in je leven. Met zoveel keuze, snappen we dat het stressvol kan zijn voor jonge, aankomende studenten. Het benadrukken van alle mogelijkheden vergroot de keuzestress juist voor deze doelgroep. Omdat we willen helpen de keuze makkelijker te maken, focussen we in de wervingscampagne van mboRijnland daarom op de perfecte match. Want er is altijd wel een opleiding die bij je past.

Illustration
Design
Motion design
Fotografie
Campagne concept

Kijk, beleef en match

In de campagne zetten we de tools centraal waarmee mboRijnland aankomend studenten helpt hun match te vinden. Van online studiekeuze tool die je in 6 stappen helpt naar een opleiding keuze, het studiekeuzemagazine met alle opleidingsrichting in heldere kleurcodes, de Open Dagen waar je de sfeer kan proeven, tot een studiecoach op de Keuzebegeleidingsdagen.

In de fotografie verbeelden we de Match door een duidelijk zelfverzekerde student, die gekleed is in een illustratieve laag met de kleur van zijn of haar matchende opleiding. Zo creëren we een opvallende en herkenbare stijl die we flexibel in kunnen zetten.

Next case

Alles Oke? 
Supportlijn

De Kindertelefoon
Bekijk case
in beeld komen bij jongeren
in beeld komen bij jongeren

Interested in starting a project?

Contact us